Українські курсанти з Одеси на базі в Австрії опановували мистецтво бою в горах

Дата: 03.09.2014
Автор:

Курсанти Військової академії з м. Одеса на запрошення Міністерства оборони і спорту Республіки Австрія вперше пройшли курс базової військової підготовки в цій країні.

Упродовж двох тижнів українські курсанти разом зі своїми колегами з Іспанії, Угорщини, Хорватії, Швеції та Австрії на базі гірської підготовки в місті Заальфеден опановували основи поведінки та ведення бойових дій в гірській місцевості.

Під керівництвом досвідчених австрійських інструкторів міжнародна група військовослужбовців навчалась наданню первинної медичної допомоги в горах, евакуації поранених в складних погодних умовах, орієнтуванню на гірській місцевості, підйому та спуску за допомогою спеціального альпіністського спорядження тощо.

За програмою навчання усі військовослужбовці щоденно здійснювали марші горами протяжністю до десяти кілометрів у спеціальному екіпіруванні вагою майже двадцять кілограмів. При цьому кожному учаснику курсів була надана можливість попрацювати командиром групи, за допомогою карти та компасу провести підрозділ маршрутом незнайомою місцевістю.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру