Російські війська і їхні найманці несуть серйозні втрати на Донбасі

Дата: 30.08.2014
Автор:

Як зазначили в прес-центрі АТО, минулої доби по противнику було нанесено низку ударів.

Зокрема було нанесено ураження по автомобільній колоні противника (до 30 одиниць автомобілів), яка рухалася в напрямку Алчевська.

Крім цього знищено два автомобілі з колони, яка рухалась в напрямку Зугрес –Харцизськ. Загальні втрати загарбників: два танки, три БТР, одна установка “Ураган”, шість установок БМ-21 “Град” та 35 бойовиків.

Також, силами АТО продовжується проведення зачистки населеного пункту Родакове. Спеціальні підрозділи Збройних Сил України проводять розвідку і пошук диверсійно-розвідувальних груп та незаконних збройних формувань довкола Маріуполя.

Водночас, один з десяти затриманих раніше в Україні костромських десантників Артем Кузьмін доставлений в опіковий центр Санкт-Петербурга.

Про це повідомляє російський телеканал “Дождь” з посиланням на главу костромської Ради солдатських матерів Людмилу Хохлову, яка в свою чергу посилається на командування військової частини.

28 серпня полонені десантники подзвонили своїм матерям і повідомили номер телефону для переговорів про звільнення синів. Того ж дня рідні десантників спілкувалися з командуванням дивізії.

Про затримання в Україні десяти російських десантників з 98-ї дивізії стало відомо 26 серпня. При цьому один з них — механік Кузьмін — отримав серйозні опіки внаслідок попадання снаряда в бронемашину.

Пізніше було опубліковано їх відеозвернення до родичів, а 27 серпня вони дали прес-конференцію в будівлі київського СБУ. Зокрема, вони визнали, що російські ЗМІ брешуть про ситуацію в Україні.

В свою чергу голова костромського відділення Комітету солдатських матерів і батьки затриманих десантників звернулися до президента Росії і міністра оборони з проханням сприяти їх звільненню.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру