На Луганщині український спецназ захопив у полон російських десантників хваленої Псковської дивізії

Дата: 21.08.2014
Автор:

Трофейний БМД тепер буде використаний проти ворогів України

Біля села Георгіївка Лутугінського району Луганської області українським військовим дісталася у якості трофея російська бронемашина БМД-2 – разом з російським десантом і документами, які ворожі вояки не встигли знищити.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала.

“Бортовий номер 275, зі складу 1-ї парашутно-десантної роти в/ч 74268, Псковської повітряно-десантної дивізії (комвзводу ст. лейтенант Попов)”, – повідомив журналіст.

“На фотографіях видно бойову машину і кулемет ПКТ, який був на ній встановлений, із зазначенням імені кулеметника – рядового Сурначева Н.Д. Це ж прізвище та ініціали вказані в журналі вечірньої перевірки, а також імена інших бійців російської армії, по видимому, які воюють в Україні”, – додав Бочкала. За його словами, росіян захопили бійці 24-ї бригади ЗСУ та спецпідрозділу “Шторм”.

“Це говорить про те, що у Путіна проблема з досвідченими рекрутами, раз в бій кидаються молоді необстріляні бійці”, – вважає він. Журналіст зазначив, що в списку є солдати 1994 року народження.

За словами Бочкали, відправку російських солдат на війну в Україну йому підтвердила дружина одного з військовослужбовців Псковського ВДВ.

“Наших чоловіків недавно відправили на Україну. Типу на навчання. Вони самі не знали, куди саме їх відправлять. Відтоді немає від них ні дзвінка, ні привіту. Ми сидимо за ними плачемо!” – процитував журналіст її слова.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру