17 серпня у ряді міст Росії пройдуть Марші проти влади “всесильного” Кремля

Дата: 14.08.2014
Автор:

У Кремлі бояться як вогню 17 серпня: у цей день на вулиці багатьох міст Росії вийдуть ті, хто твердо переконаний: ДОСИТЬ ГОДУВАТИ МОСКВУ! 

Розпочалося все з Новосибірська, де чиновники і поліцаї так і не змогли відбити у людей бажання пройти маршем на знак протесту проти безмірної влади Кремля. Найрадикальніші з ініціаторів Маршу взагалі вимагають відокремлення Сибіру від Московії. 

У місті Краснодар теж збирають “Марш за федералізацію Кубані”, який пройде ввечері цієї неділі, 17 серпня, під гаслом “Досить годувати Москву!”. Про це активісти повідомили в соцмережі ВКонтакте. “Наша мета – створення Кубанської республіки в складі РФ або зрівнювання в правах наших регіонів з республіками”, – йдеться в описі заходу. Причому прапор Кубанської республіки – з написом українською мовою. Активісти зазначають, що автономія від Москви дозволить жителям Кубані ввести регіональну складову в податок на курортний бізнес, що призведе до більш справедливого розподілу доходів між місцевим і федеральними бюджетами.
В Єкатеринбурзі – центрі Уральського федерального округу РФ – 17 серпня активісти проведуть акцію на захист і підтримку принципів федералізму, закладених в Конституції Росії. Про це 11 серпня активісти повідомили в соціальних мережах.
Як стало відомо, городяни вийдуть на вулицю, вимагаючи дотримання владою статей Конституції, які свідчать про рівноправність усіх суб’єктів РФ і про рівноправність і самовизначення народів у Росії.
Організатори акції мають намір провести її у форматі великого пікету, проте в разі відмови в узгодженні заходів, учасники вийдуть і на одиночні пікети.

До маршу 17 серпня готуються і в колишньому пруському Кьонігсбергу, в часи окупації неоковирно перейменованому на “Калінінград”…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру