У Москві – паніка від запланованого на 17 серпня “Маршу за федералізацію Сибіру”

Дата: 02.08.2014
Автор:

Роскомнадзор виніс попередження 14 ЗМІ про неприпустимість розміщення інформації про “Марш за федералізацію Сибіру”, який планують провести у Новосибірську.
Про це у своєму блозі повідомив російський опозиціонер Олексій Навальний.
При цьому, за його словами, групу “маршу” в соцмережі “ВКонтакте” заблокували, а інтерв’ю організатора маршу Артема Лоскутова видалено з сайту “Слона” на вимогу Генпрокуратури.

“Просто вражаюча історія з цим “Маршем за федералізацію Сибіру”, який проводять в Новосибірську. Навіть не зрозуміло, куди посилання дати, щоб пояснити, що таке цей марш, тим, хто не в курсі (а це майже все). Через локальні заходи місцевих активістів Роскомнадзор влаштував цілу істерику і виніс попередження 14 (!!!) ЗМІ про неприпустимість розміщення інформації про марш. Будь-яке посилання на нього виглядає так”,-зазначив Навальний.

Разом з тим “Роскомнадзор розсилає листи якогось пекельного і абсолютно незаконного змісту”. У свою чергу начальник Роскомнадзор дає інтерв’ю і каже, що самі по собі вони нічого не забороняють і не оцінюють, просто виконують накази прокуратури, зазначає Навальний.

За словами Навального, “дивлячись на все це безумство, можна подумати, що в Сибіру прям марш за відділення відбувається”.
“Але ж ні, в країні під назвою “Російська Федерація” люди проводять марш за федералізацію. За те, щоб у регіоні залишалося більше грошей і повноважень”, – зазначив опозиціонер.
Як відомо, раніше опозиційний російський політик Борис Нємцов зауважив: Кремль судорожно бореться з сепаратизмом в Росії.
За його словами, влада РФ намагається заблокувати Марш за федералізацію Сибіру, який заплановано на 17 серпня в Новосибірську.
“Генеральна прокуратура вже заблокувала сторінки в ФБ і ВКонтакте про цей захід, а також багато інших ресурсів. Організаторів назвали зрадниками батьківщини, пропагандони отримали підряди на боротьбу з прихильниками Маршу”, – зазначив Нємцов.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру