Ватажок сепаратистів Здрилюк-”Абвер” затриманий

Дата: 30.07.2014
Автор:

Такий висновок можна зробити з публікації радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка. За його словами, один з ватажків сепаратистів на прізвисько «Абвер» — Сергій Здрилюк — перебуває “в безпеці”.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook написав саркастичну розповідь про життя сепаратиста у Слов’янську — начебто, він працював під прикриттям і донині залишається «патріотом». Водночас, радник повідомив, що сепаратист “перебуває у безпеці”.

Нагадаємо, родом Здрилюк із Вінниччини, однак тривалий час він проживав у Криму, і він одним із перших подався на Схід до окупованого Слов’янська, аби стати правою рукою терориста Гіркіна на прізвисько «Стрєлок». Проте, досі офіційної інформації про арешт “Абвера” немає.

Ось що написав Геращенко: «Враховуючи, що останнім часом життя і здоров’я терориста «Абвера» Сергія Здрилюка в безпеці, ми можемо нарешті розповісти про нього справжню правду.

Саме за цим столом у квітні-травні 2014 сидів майбутній герой України Сергій Здрилюк.

На фото кабінет заступника начальника Слов’янського міськвідділу міліції

Роблячи вигляд, що він російський диверсант, Здрилюк залишався вірним присязі народу України, даної ним під час прийому на роботу у військову контррозвідку СБУ. Будучи впровадженим СБУ в товаристві російських терористів Сергію Здрилюку потрібно було зберігати ясний розум і пам’ятати про Батьківщину. Для того, щоб не втрачати силу духу між участю в тортурах і розстрілах українських патріотів, Сергій Здрилюк зберіг стіл міліцейського начальника з величезним символом України – Тризубом, вирізаним майстерною рукою на кришці столу.

У ході нарад з Гіркіним та іншими справжніми ворогами, які могли б вчинити наругу над українською символікою, «Абвер» дбайливо прикривав Тризуб прапором ДНР, щоб не видати себе. Але залишаючись наодинці сам з собою, етнічний українець родом з Вінниччини, Здрилюк скидав прапор ДНР на підлогу, топтав його, а після сидів, підлягає милуючись українським національним символом. За виявлену мужність у справі збереження української символіки в захопленому російськими терористами Слов’янську Здрилюк буде представлений до державних нагород і заохочень – три порції баланди понад норму на місяць».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру