На Донбасі десантники знищили колону сепаратистів, а СБУ ліквідувала схованку боєприпасів “Чечена”

Дата: 30.07.2014
Автор:

Українські десантники знищили дві фури з боєприпасами та один танк російських найманців, які проривалися до Савур-Могили.

Про це Укрінформу повідомив боєць аеромобільної бригади, яка знищила колону.

“В результаті завданого нами удару було знищено 2 фури з боєприпасами і один танк бойовиків”, – сказав він.

За словами співрозмовника, кількість вбитих російських найманців порахувати складно, однак там “точно не менше 20 трупів”.

Удар по колоні терористів завдали у середу вранці. В цей час вона перебула у лісопосадці, прориваючись зі сторони Д’яково в напрямку Савур-Могили.

“У бойовиків там (під Савур-Могилою) вочевидь закінчуються боєприпаси. І їм везли допомогу. Але вже не буде. Годин дві бухало. Мабуть, везли і ПТУРи, бо ракети розліталися навколо”, – прокоментував десантник.

Як відомо, 28 липня українські військові в результаті запеклих боїв зайняли стратегічну висоту Савур-Могила на кордоні з Ростовською областю.

Завдяки цьому вдалося відкрити коридор для забезпечення частин та підрозділів АТО, що уже тривалий час стримують ворога на півдні Донбасу фактично в оточенні бойовиків та під обстрілами з території РФ.

У Маріуполі Донецької області співробітники СБУ виявили схованку з боєприпасами, облаштовану групою бойовиків терориста Андрія Борисова на прізвисько “Чечен”.

Як повідомляє СБУ, “вилучені правоохоронцями засоби ураження  бойовики планували використати для здійснення терористичних актів у Маріуполі та на узбережжі Азовського моря”.

“Перед тим, як утекти з міста, терористи замінували схованку. СБУ спільно з представниками вибухотехнічної служби МВС України розмінували схрон, а боєприпаси вилучили”, – зазначає Служба.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру