У Черкасах “Правий сектор” оголосив загальну мобілізацію

Дата: 19.07.2014
Автор:

У зв’язку з всеукраїнською мобілізацією «Правого сектору» та посилення агресії Росії в Україні «Правий сектор» Черкащини оголошує про початок загальної мобілізації.

Як наголошують в організації, кожен, хто може тримати в руках зброю, зобов’язаний пройти вишкільні навчання та посилити українські сили.

«Досить розважатись в своїх оселях і слухати бездарних політиканів, досить думати, що війна йде десь далеко, а не на нашій землі. Кожен, хто не спроможний на цей момент бути в зоні АТО, зобов’язаний віддати максимум своїх сил на підтримку воїнів, які пройшли мобілізацію», – закликають в організації.

– Ми починаємо набір добровольців для подальшого їх навчання на базі батальйону УНСО, що дислокується поблизу м. Вінниця. Вишкіл триватиме три тижні, після цього всі охочі зможуть приєднатися до боротьби в зоні АТО. До навчання допускаються повнолітні громадяни України, котрі не мають медичних протипоказань. У цей нелегкий час ми повинні зробити все, щоб дати гідну відсіч московитським окупантам. Тому ми закликаємо всіх, хто готовий і в змозі тримати зброю, виконати свій обов’язок перед Батьківщиною, родиною і перед тими героями, котрі віддали своє життя за нас, – говорить керівник Черкаської обласної організації «Правого сектору» Андрій Черевань.

Будь-які питання, що стосуються мобілізації «Правого Сектору», можна поставити за телефонами (093) 392-67-66, (096) 305-99-89 або звернутися безпосередньо в офіс «Правого сектору», який знаходиться за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 266/1, каб. 503.

www.procherk.info

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру