Спроба замаху на міністра внутрішніх справ обернулася крахом для терористів

Дата: 17.07.2014
Автор:

Арсен Аваков разом з учасниками поїздки в зону АТО 9 липня. Фото Андрія КРАВЦЯ

Замах на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова планував вчинити терорист Ігор Безлер (Бєс) зі своїми диверсійно-розвідувальними групами. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За словами Шкіряка, терористи планували вчинити замах на Авакова у період з 7 по 9 липня під час його перебування у зоні проведення АТО. Замовником та організатором замаху був Безлер.

«Його диверсійно-розвідувальні групи планували вчинити вбивство декількома способами: шляхом організації засідки на кортеж міністра, шляхом закладення фугасів, а також шляхом вчинення теракту у приміщенні чи на вулиці, де міг перебувати Аваков, і шляхом вбивства його зі снайперської зброї», – зазначив Шкіряк.

Однак, наміри терористів вчинити цей злочин були зірвані.

Крім того, Шкіряк повідомив, що спецслужбам вдалося затримати дві диверсійні групи Безлера, при цьому керівник однієї з них, громадянин К., при затриманні вчинив спротив і був знищений. Інші члени двох диверсійних груп були затримані, і з ними зараз проводяться слідчі дії.

Також він додав, що затримані групи належать до так званих «п`ятірок Бєса», які й раніше займалися диверсійно-підривною роботою.

 www.radiosvoboda.org

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру