Алла Пугачова жартує про російських “казаков”, які тікають з України в Росію у “заборонених” кружевних трусах

Дата: 08.07.2014
Автор:

Примадонна російської сцени Алла Пугачова відверто насміхається з політики Росії щодо України та з “подвигів” проросійських сепаратистів.

Днями на своїй сторінці у соцмережі Пугачова написала про те, що думає відносно брехливої пропаганди Кремля: “Россия, воюющая 23 года, хочет изобразить из Украины, которая не воевала, страну-убийцу своих же граждан. Абсурдность затеи всему миру очевидна”.

Пугачова - про політику Кремля...

А епізод, коли російські прикордонники розстріляли найманців-бойовиків, які намагалися втекти від АТО на територію Росії, Алла Пугачова іронічно прокоментувала анекдотом, який вже набув популярності по всій Росії – мовляв, прикордонники не пропустили російських “казаков”, бо ті тікали в кружевних трусах (натяк на недолугу ідею “Думи” заборонити  в Росії продаж білизни з мереживом).

... І про "подвиги" сепаратистів

Примадонна, яка стала кумиром не одного покоління в усіх країнах колишнього СРСР, спроби Москви повернутий той СРСР не вітає – так само, як не підтримує і тиск на своїх колег, які захищають Україну – зокрема, безпрецендентний тиск на лідера легендарної “Машини часу” Андрія Макаревича.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру