Бандити-сепаратисти масово тікають з міст Донбасу, зокрема зі Слов’янська і Краматорська

Дата: 05.07.2014
Автор:

У Слов’янську люди, які перебували у полоні в Слов’янському управлінні міліції, самостійно звільнилися на світанку 5 липня.

Про це пише ”Остров” з посиланням на повідомлення звільнених.

За їх словами, вони виявили відсутність охорони вночі, але боялися виходити в темряві, чекаючи провокацій.

Люди самостійно вийшли з Слов’янського МУВС, коли розвиднілось, близько 3:40. У кабінетах МУВС все кинуто: речі, зброя, навіть гроші, зазначають свідки.

Полонені не бачили в Слов’янську жодного терориста: вони  проїхали в Краматорськ.

За їхніми словами, порожні всі блок-пости у напрямку Краматорська.

Окрім того, за даними іншого джерела, у Краматорську спостерігається активний рух по вул. Кіма, що веде в напрямку Артемівська.

Видно сліди танків. Очевидці підкреслюють, що більшість сепаратистів одягнені в цивільне і пересуваються на цивільних машинах.

Блок-пост на виїзді з Краматорська в бік Донецька пустий, що може свідчити про те, що терористи звільнили місто.

Про це у Твіттері пише редактор Острова Сергій Гармаш з посиланням на очевидця: “Блок-пост на выезде из Краматорска в сторону Дружковки и Донецка пуст. Получается, сепары сдали и Краматорск”.

Як повідомляють Новости Донбасса, терористи масово залишають захоплені міста Донецької області та колонами прямують до Донецька. Одна з таких колон покинула Костянтинівку.

“Терористи розраховують закріпиться в обласному центрі, так як розраховують завербувати тут в свої ряди місцеве населення і отримати додаткові ресурси. Це пов’язано з тим, що в результаті дій українських прикордонників і військових значно скоротився потік допомоги терористам з території Російської Федерації. Вони починають відчувати брак зброї, грошей і найманців. Поки колони бойовиків безперешкодно просуваються по території області. Українська авіація не бомбить їх”, – зазначає видання.

Велика частина терористів направляються в місто Донецьк по трасі. У Донецьку місцеві сепаратисти, які називають себе “ДНР” і банд-угрупування “Батальйон” Схід “поки не визначилися чи співпрацювати зі “Стрілківцями”.

Напередодні” Стрілківці “спробували взяти під контроль обласну міліцію в Донецьку, але” Схід “відбили атаку.

Разом з тим координатор групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук повідомив: бойовики, які залишили Слов’янськ та Краматорськ, готуються до прориву на Донецьк.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру