Бойовики перебігають на бік українських військ і “здають” своїх поплічників

Дата: 01.07.2014
Автор:

Речник АТО Олексій Дмитрашківський заявляє, що терористи з Донбасу переходять на бік силовиків цілими групами та повідомляють інформацію про місцезнаходження бойовиків.

“Бойовики зрозуміли, що чинити супротив українським силовикам немає сенсу”, – сказав він, повідомляє Магнолія-ТВ.com.

“Бойовики у телефонному режимі та переходячи на сторону ЗСУ надають достовірну інформацію, яка отримує підтвердження, про плани та дислокацію сил терористів”, – запевнив Дмитрашківський.

“Наразі тривають перемовини і очікується перехід на сторону сил АТО ще великої групи бойовиків”, – повідомив речник АТО.

Дмитрашківський також додав, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про кількість артилерії та авіації, що бере участь в активній фазі АТО.

Наразі артилерія та авіація українських силовиків завдає нищівних ударів по основних об’єктах та базах терористів. Дані про місця розташування цих об’єктів та скупчень терористів отримані від бойовиків, котрі перейшли на бік АТО.

Як відомо, за час припинення вогню – так званого “перемир’я” – терористи скоїли 122 напади на сили АТО. Загинули 27 учасників АТО.

Лише за минулу добу, за даними сайту, в результаті нападів терористів 1 український військовослужбовець загинув, 17 отримали поранення.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру