У бездарних російських вояк-терористів українці знову відбили танк

Дата: 27.06.2014
Автор:

Цей танк більше не повернеться до Росії, звідки він приповз на українську землю

Сьогодні, 27 червня особовий склад підрозділу Збройних Сил України заблокував, а потім захопив танк, який використовували терористи під час атаки на українську військову частину в Артемівську.

Як повідомляє Міністерство оборони, після аналізу, проведеного фахівцями Військової служби правопорядку у Збройних Силах України та Озброєння ЗС України, з’ясовано, що згідно із заводським номером цей танк Т-64БВ випущений у жовтні 1987 року на Харківському танковому заводі ім. О. Малишева. За архівними даними ця бойова одиниця була відправлена до військової частини, яка на той час дислокувалася на території Росії.

На обліку у Збройних Силах України даний танк Т-64БВ не перебував та не перебуває.

Подібні висновки зроблені і щодо решти захопленої у терористів зброї. Зокрема, вилучений у бойовиків ручний вогнемет РПО-А «Шмель» із цинічним надписом «Из России с любовью», також був привезений з території Російської Федерації. Наразі невідомо: автор цього “пламєнного посланія” просто втік, кинувши зброю, чи залишився серед тих, кого  шматками розкидало по українській землі, яку вони хотіли завоювати…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру