Під Донецьком піймали заступника ватажка бандитів-сепаратистів та “щура” з міліції, який йому допомагав

Дата: 27.06.2014
Автор:

Під Донецьком затримано заступника Ігоря Стрєлкова та його спільника – начальника УБОЗу.
У результаті рейду батальйону Міноборони “Кривбас” в околицях Донецька були захоплені зі зброєю і документами терористичної організації “ДНР” заступник лідера терористів у Слов’янську Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) з позивним “Клоц” і начальник відділу боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Донецькій області МВС України Тищенко Сергій Володимирович. Про це на своїй фейсбук-сторінці з посиланням на радника губернатора Дніпропетровської області та штатного куратора “Кривбасу” Миколи Колесника написав журналіст Юрій Бутусов.
За інформацією журналіста, при затриманні було виявлено безліч ключів від квартир та нотаріальних документів про оформлення на терористів нерухомості в Донецьку і області. За словами “Клоца”, громадяни зверталися до нього і Тищенка з проханням взяти майно “на зберігання”. Більшість з господарів квартир на зв’язок не виходить, повідомив Бутусов.

“Тищенко, за оперативними даними, здійснював зв’язок терористів з керівництвом донецької міліції, брав безпосередню участь в операціях терористів. Раніше служив в ” Беркуті “. Отримував українську зарплату, використовував службовий транспорт і українські документи для надання допомоги терористам. При цьому у нього документи “ДНР” і пропуски на проїзд від Гіркіна”, – йдеться у повідомленні.

www.hromadske.tv

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру