Колишній радник Путіна констатує: Кремль “пролетів” з ідеєю розколу України

Дата: 26.05.2014
Автор:

Єдине, чого "досягнув" Путін в Україні - він став у нас улюбленим персонажем для насмішкуватих пісеньок і карикатур...

Російський економіст і колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов вважає, що вибори в Україні остаточно розвінчали міфи російської пропаганди про “розкол” країни.

“Найголовніший результат вчорашніх президентських виборів – це формально-юридична смерть путінського міфу про так званий ” розкол ” України на західно-центральну і південно-східну частини, на” западенців ” і російськомовних, на “Бандерівщину ” і ” Новоросію “. Це похорони путінського плану по розділу України. Це остаточне завершення 20-річного періоду “українізації”, важливого етапу на шляху вестернізації та європеїзації України “, – говорить він.

Ілларіонов вважає, що вперше за два десятиліття виборів у незалежній Україні глава держави обраний голосами жителів усіх великих українських макрорегіонів, а не тільки Сходу чи Заходу.

“Проміжним підсумком десятимісячної путінської війни проти України, незважаючи на неодноразові заяви путінських пропагандистів про нібито його неймовірні ” успіхи та перемоги “, виявився тотальний крах планів Путіна в Україні. Україна не стала бандерівською або антиросійською. Україна, практично вся Україна, стала антипутінською. І орієнтованої на інтеграцію в західний, тобто в сучасний, світ. Наші вітання братньому народу! “, – уклав він.

Нагадаємо, за даними обробки 60,15% протоколів в електронному вигляді, Петро Порошенко набрав 53,72% голосів на виборах, які відбулися 25 травня.

www.cenzor.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру