Терористи “здають” самі своїх за гроші…

Дата: 22.05.2014
Автор:

І сміх і гріх, по іншому не назвеш історію, яка сталася з хлопцем з півдня Донбасу. Ревіна Валентина сепаратисти з ДНР спочатку найняли на роботу, а через десять днів продали людям Коломойського, тим самим заробивши в 10 разів більше, ніж витратили, оплачуючи його роботу. Про це повідомляє один із знайомих потерпілого на сторінках свого ЖЖ Matvii Nikitin.

Представники ДНР завербували талановитого айтішника з Маріуполя, запропонувавши виконати невелику роботу. Валентин спочатку дуже пишався тим, що працює у ДНР і отримує дві тисячі гривень в день. Однак, через десять днів, коли частково робота була виконана, як раз отримала широкий резонанс інформація, що за зданого терориста, губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський готовий виплатити 10 тис.дол.США. Порахувавши явний прибуток від операції, бандити спакували юного терориста в автомобіль і відвезли до кордону з Дніпропетровською областю, де продали за десятку людям Коломойського.

Зробивши нескладні математичні розрахунки, бачимо явну «цінність» провернутой операції: Валик отримав від ДНР 20 тисяч гривень, «відбив» колишнім «роботодавцям» 120 тисяч. У результаті був заарештований і сів за ґрати на 15 довгих років.

Джерелоuapress.infо

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру