Винищувальні, тактичні і транспортні бригади ВПС України тренуються разом нищити ворога

Дата: 16.05.2014
Автор:

14 травня на військових аеродромах Повітряних Сил Збройних Сил України розпочався льотно-методичний збір тактичної та транспортної авіації. Захід проходить на базі бригад тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України, якими командують полковники Володимир Помагайбо та Микола Коваленко. Про це “Козацькому краю” повідомляють у РМЦ Міноборони.

Як розповів керівник збору, заступник командувача Повітряних Сил з авіації – начальник авіації Командування Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Василь Нікіфоров, метою заходу є бойове злагодження екіпажів тактичної та транспортної авіації з бойовим застосуванням авіаційних засобів ураження повітряних та наземних цілей. Участь у зборі бере льотний склад винищувальних, тактичних та транспортних бригад Повітряних Сил Збройних Сил України.

За планом льотно-методичного збору, польоти проводитимуться на літаках Су-24, Су-25, Су-27 та МіГ-29. Для підготовки старших повітряних стрільців до бойових стрільб по повітряних та наземних цілях залучатимуться екіпажі військово-транспортних літаків, – зазначив генерал-лейтенант Василь Нікіфоров.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру