Депутат із Севастополя закликав припинити поставки води і продуктів з України для новітніх фашистів у окупованому Криму

Дата: 04.05.2014
Автор:

Депутат із Севастополя переконаний: радісне витанцьовування окупантів і їхніх прислужників у Криму дуже швидко закінчиться...

Депутат із Севастополя Василь Зеленчук дав розширене інтерв’ю , в якому говорить про те , що до Криму Україна повинна припинити поставки їжі , води і заборонити ходіння поїздів.

Ось частина з його інтерв’ю:

Чим загрожує Криму нестача води ?

Якщо Крим сьогодні виробляє 600-700 тисяч тонн зернових , це приблизно четверта частина від того , що необхідно для 2,5 мільйонів громадян , які проживають на півострові. У Криму під зрошенням було близько 150 тисяч гектар. Це не тільки пшениця , це і кукурудза , соя , іноді соняшник , фрукти , виноград , овочі. Іншими словами , цього року , однозначно , чи не буде кукурудзи , оскільки без поливу вона не росте . Чи не буде кукурудзи , значить , не буде і м’яса , адже годувати худобу буде нічим. Не буде яловичини , курки , якщо не завозити корм з материка. Якщо Російська Федерація не завезе все це через Краснодарський край , то в Криму їсти буде нічого. Так , з материковою Україною поки всі везуть , але , думаю , скоро перестануть .

Хто закриє кордон , адже це ж бізнес?

Україна , звичайно. Та взагалі , Україна повинна закрити поставку продуктів. Це моя точка зору. Уявіть собі , на вулиці 1942 рік. У Крим прийшли німці. Ми поставляли б продукти для німецької армії , годували б їх , чи ні?! Сьогодні до Криму прийшли ті ж самі фашисти , тільки в іншій формі. Скажіть , будь ласка , чому ми повинні постачати туди продукти , адже це окупована територія ! Туди не повинні ходити поїзда , туди не повинна поставлятися вода , електроенергія , продукти харчування. Потрібно повністю закрити кордон” , – заявив Зеленчук .

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру