З російських диверсантів і сепаратистів у Слов’янську “сиплеться дрантя” – у місті завершують нейтралізацію ворогів

Дата: 02.05.2014
Автор:

Бійці Національної гвардії України практично очистили Слов’янськ від терористів.

Про це заявив командувач Нацгвардією Степан Полторак, – передає прес-служба МВС. Він розповів, що під час виконання операції серед особового складу Нацгвардії немає убитих і поранених.

Штаб антитерористичної операції звернувся до ватажків терористичної групи, яка захопила Слов’янськ, з ультимативною вимогою видати всіх заручників, які незаконно утримуються в місті.Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Путінським недобиткам у Слов'янську зараз не солодко...

“У разі не видачі заручників, органи слідства та прокуратури вимагатимуть від суду призначити для ватажків терористів максимальні терміни ув’язнення без урахування будь-яких пом’якшуючих вирок обставин”, – сказав він. Штаб АТО також пропонує рядовим бойовикам добровільно здаватися в полон антитерористичним силам і здавати незаконно захоплену зброю.

У разі добровільної здачі в полон рядовим бойовикам, які не скоїли тяжких та особливо тяжких злочинів, гарантується безпека і клопотання органів слідства та прокуратури. Сигнал для добровільної здачі в полон – біла пов’язка на голові і зброя переведена в небойовий режим носіння стволом вгору. Всі дороги, які ведуть у Слов’янськ, заблоковані. Місто повністю оточене.

http://expres.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру