Загарбники Криму та їхні приспішники позначені кремлівською медалькою

Дата: 01.04.2014
Автор:

Так "заслуги" Путіна відзначила Європа, катаючи його ляльку вулицями німецького Дюссельдорфа...

Світова громадськість засудила анексію Криму Російською Федерацією, а Владімір Путін в імперському екстазі вихваляється «історично справедливим поверненням Криму Росії». Світ запровадив санкції проти осіб, причетних до цієї агресії, а Кремль у цей час вручає їм почесні медалі «За звільнення Криму й Севастополя. 16 березня 2014 р.». Тож відтепер за цією позначкою можна безпомилково визначати найбільш одіозних українофобів.

...А такі паради ряжених влаштували з приводу окупації Криму у самій Росії

Імена їх можна знайти, погортавши сторінки російських видань та за сайтами численних проросійських представників п’ятої колони в Україні. Ініціював виготовлення медалей і власноручно розпочав їх вручення найзапекліший українофоб - директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін. Представляючи його своїм читачам, російська газета «ЗАВТРА» присвятила йому такий дифірамб: «В Росії немає другого такого політика, якого «свідома» українська влада так однозначно вважала б ворогом України, і  кого б так боялася й ненавиділа, як депутата держдуми РФ трьох скликань Костянтина Затуліна. Досить сказати, що офіційний Київ тричі оголошував його персоною нон-грата і затримував із застосуванням сили, видворяв із території України. Причина одна — боротьба Костянтина Затуліна за російський Крим, за російський Севастополь. Костянтин Затулін — безумовно, один із когорти російських героїв, чия боротьба, чиї зусилля і подвижництво лягли в основу сьогоднішнього національного тріумфу — повернення і  возз’єднання Криму й Росії».

Медалька "За асвабаждєніє..."

Наштампувала медальки на знак захоплення Криму Росією громадська організація  «Революційний комітет «Севастополь — Крим — Росія», яку заснував сам Костянтин Затулін. Нагорода не державна і навіть не офіційна, бо юридичної реєстрації не проводилося. Вона безлика і вважається «громадською», хоч громадськість півострова з подібною ініціативою ніколи не виступала.

Серед перших медалі отримали міністр оборони Росії Сергій Шойгу, радник В.Путіна з питань регіональної економічної інтеграції Сергій Глазьєв, голова Ради Федерації Федеральних зборів РФ Валентина Матвієнко, екс-мер Москви Юрій Лужков, голова  Ради міністрів Республіки Крим Сергій Аксьонов, спікер Державної Ради Криму Володимир Константинов, «народний мер» Севастополя Олексій Чалий. Відзнаки  удостоєні і чимало відвертих зрадників України, які за словами Затуліна, «зробили вагомий внесок у збереження російського духу на півострові та його визволенні від чужого для кримчан цивілізаційного проекту». Серед них колишні «беркутівці», працівники Будинку офіцерів Чорноморського флоту, Кубанського козачого хору.

Медальку вручили і командувачу армії вторгнення Шойгу

Звичайно, не міг забути Затулін і про президента РФ Владіміра Путіна, для нього він приберіг медаль під номером один. Та і світ не забув цього ініціатора анексії Криму Росією, повсюдно прирівнюючи його до Гітлера. І саме в ці дні Путін у вигляді великої ляльки з біцепсом у вигляді бомби з написом «Крим» став героєм традиційного карнавального свята у Дюссельдорфі. Німці зобразили бомбу із запаленим гнітом, тож рано чи пізно вона має вибухнути й спопелити кремлівського агресора.

Сергій ГОРИЦВІТ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру