З австралійського Мельбурна надійшла чергова пожертва на будівництво холодноярської церкви Петра Калнишевського

Дата: 29.03.2014
Автор:

"Майдан" у Мельбурні. Насправді Микола Кулик та інші українці Австралії зовсім не так далеко від Холодного Яру, як здається, бо головне - близькість духом...

Від Миколи Кулика, отамана 8-го куреня імені Петра Калнишевського Вільного Козацтва Мельбурна та його козаків знову надійшла пожертва на будівництво церкви Святого Праведного Петра Багатостраждального (Калнишевського) у Холодному Яру на Чигиринщині. 

Надіслані кошти в сумі 1170 канадських доларів і 10 доларів США буде витрачено на виготовлення іконостасу, над яким працюють галицькі майстри.

Нагадаємо: отаман Микола Кулик і Вільне Козацтво Мельбурна є ініціаторами ряду акцій в Австралії на підтримку українського народу у його боротьбі за Волю, козаки Мельбурна побували і на Майдані в Києві.

Нинішня пожертва з Мельбурна на зведення храму в Холодному Яру вже друга – першого разу пожертва склала 1000 доларів Австралії. Проте головне не це – головне та моральна підтримка, яку ми постійно відчуваємо у листах, які регулярно надходять з Мельбурна на адресу нашої газети.

Редакція “Козацького краю”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру