СБУ видворила за межі України відомого російського неонациста

Дата: 29.03.2014
Автор:

Антон Раєвський. Почитавши і послухавши його гасла, хлопці з СБУ вирішили: "А не пішов би ти... у свою Москву погулять?"

Служба безпеки України (СБУ) вирішила вислати з України громадянина РФ, члена російської неонацистської організації «Чорна сотня» Антона Раєвського.

Він, виконуючи завдання спецслужб Росії, намагався створити диверсійно-підривну групу з числа мешканців Одеської області для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні, заявляє прес-центр спецслужби.

«Здобуто достовірні дані про підготовку іноземцем матеріалів із публічними закликами до розв’язання агресивної війни шляхом вторгнення на територію Одеської області Збройних сил РФ, котрі дислокуються на території невизнаної Придністровської Молдавської Республіки (ПМР). Вказана група повинна була спровокувати збройний конфлікт на одному із контрольно-пропускних пунктів на кордоні з Одеською областю», — йдеться у повідомленні.

Викладаючи рік тому це своє фото в Інтернет, Раєвський хвастався пістолетом - а заодно засвітив витатуювану на лівій руці нацистську свастику...

У росіянина знайшли, зокрема, матеріали, що містять публічні заклики до фізичного знищення українців та євреїв, котрі проживають в Одесі та області.

Щоб не допустити вчинення злочинів, передбачених статтями 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії) та 436 (пропаганда війни) Кримінального кодексу України вирішено видворити іноземця та заборонити йому в’їзд в Україну, зазначили в СБУ.

Чесно кажучи, занадто м’яке покарання…

Раніше СБУ поставила вимогу залишити Україну і відомому російському політтехнологу Ігорю Шувалову. Небажаних “гостей” поступово прибирають з України…

Раєвський (крайній зліва) зі своїми однодумцями-чорносотенцями

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру