Фрегат “Гетьман Сагайдачний” витурив російських вояк з територіальних вод України

Дата: 20.03.2014
Автор:

“Фрегат виявив чотири військові кораблі Чорноморського флоту Росії і два вертольоти вогневої підтримки Мі -35, які намагалися перетнути морський кордон України ” , – повідомили газеті “Думській” у командуванні Військово- морських сил України.
Командир “Сагайдачного” капітан першого рангу Роман П’ятницький вступив у переговори з порушниками і зажадав від них покинути територіальні води нашої країни, однак супротивник не змінив курсу і продовжував рухатися в бік України .

У зв’язку з цим на українському фрегаті була оголошена бойова тривога, корабель зблизився з російськими суднами. У підсумку росіяни відступили в нейтральні води. Озброєння ” Сагайдачного” в ході інциденту не застосовувалося.

Нині фрегат продовжує патрулювати морський кордон України. Нагадаємо: “Гетьман Сагайдачний” – саме той фрегат, про який російські ЗМІ розтиражували брехню про те, що “на єво барту паднялі россійскій флаг”. Насправді ж над кораблем, який нині ганяє ворогів української державності, як і раніше, гордо майорить бойовий стяг ВМС України…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру