Ховаючись за спини мирного населення, російська солдатня готується до штурму штабу бази ВМС України

Дата: 19.03.2014
Автор:

З Новоозерного в Криму джерела повідомляють , що в даний час готується штурм штабу Південної військово- морської бази ВМС України. У районі штабу російські солдати встановили дві вогневі точки. Попереду приготували  штурму мирне населення – “щит” для військових штурмовиків.
Як повідомляє начальник кримського медіа- центру Міноборони України Владислав Селезньов, нині готується штурм штабу Південної військово- морської бази ВМС України. Він посилається на джерело в Новозерному. У районі штабу російські солдати встановили дві вогневі точки.
У якості тарана, можливо, буде використаний трактор.
За словами джерел, в перших рядах стоять жінки і діти, слідом за ними представники ” самооборони Криму”, а вже потім – шеренга з 60 солдатів РФ.

Таким чином, реалізується заявлена Путіним “стратегія” того, як російським солдатам ховатися за спини мирного населення Криму. Як відомо, він сказав наступне: “Меня это (перспектива войны с Украиной) не беспокоит, поскольку мы не собираемся и не будем воевать с украинским народом. Послушайте меня, вот послушайте внимательно. Вот я хочу, чтобы вы однозначно меня понимали: если мы примем такое решение, то только для защиты украинских граждан, и пускай попробует кто-то из числа военнослужащих стрелять в своих людей, которых, за которыми мы будем стоять сзади, не спереди, а сзади. Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей. Я посмотрю на тех, кто отдаст такой приказ на Украине”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру