Лідер “Правого сектору” пропонує оголосити Путіна у міжнародний розшук

Дата: 11.03.2014
Автор:
Лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош пропонує оголосити у міжнародний розшук президента Росії Володимира Путіна за агресію проти України і зазіхання на її територіальну цілісність.

Так Ярош прокоментував запитання іноземних ЗМІ, чи завадить йому в діяльності оголошення його особи в міжнародний розшук від Росії.

«Вовка боятися, Путіна боятися – в ліс не ходити. Тому це нормальна справа. Путін поводиться доволі непослідовно, я так дивлюсь, у нього дивні методи боротьби з українським народом і з «Правим сектором», у тому числі. Я думаю, що у міжнародний розшук треба було б оголосити власне Володимира Володимировича Путіна за агресію проти України як воєнного злочинця», – заявив Ярош.

За його словами, повідомлення про нібито його звернення до одного з лідерів пінічнокавказьких ісламістів Доку Умарова неправдиве, це зробили від імені «Правого сектору» невідомі зловмисники, зламавши електронний захист сторінки «Правого сектору».

«Ми виступаємо проти тероризму, не можна воювати проти мирного населення, проти жінок і дітей», – наголосив Ярош.

Він також повідомив, що «Правий сектор» не має наміру втручатись у справи Росії і створювати там якісь нелегальні угруповання. Наразі головним завданням «Правого сектору» є боротьба за територіальну цілісність і незалежність України, зазначив Дмитро Ярош.

www.radiosvoboda.org

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру