У Росії бояться білоруського рок-гурту “Ляпіс Трубєцкой” і його любові до ідей українського Майдану

Дата: 09.03.2014
Автор:

Білорусів з "Ляпіса Трубєцкого" прості росіяни люблять, а кремлівські - бояться, що рокери розповсюдять в РФ українське прагнення до Волі...

Білоруський рок-гурт випустив новий кліп на композицію ” Воїни світла” .

Нова робота групи “Ляпіс Трубєцкой” – складна філософська міні-картина про боротьбу світла і темряви, про революцію в світі і в душі кожного, про правду і брехню, про виживання в цьому бурхливому киплячому океані під назвою Життя.

Українці не можуть не помітити в кліпі головні символи боротьби Майдану, якими білоруські рокери ілюструють композицію: “коктейлі Молотова”, палаючі шини, барабани. Лідер гурту Сергій Міхалок не прокоментував джерела натхнення для кліпу “Воїни світла”, але і без слів ясно що наштовхнуло музиканта на такий відеоряд.

Невідомо, яким місцем відчували російські комуністи, що буде такий кліп, але ще його появи КПРФ істерично затребувала від влади заборонити концерти білорусів із “Ляпіса Трубєцкого”, заплановані у березні по всій території “Вєлікой Россіі”.  Вимагаючи заборони, посилалися на те, що “Ляпіс” виступав на Майдані в Києві на підтримку української Революції.

Нагадаємо: раніше в Росії з тих же причсин заборонили концерту українського “Океану Ельзи”. Влада сусідньої країни “послідовна”: спочатку забороняла ввезення харчів з “неправильних” країн: від прибалтійських шпротів і грузинського вина й “Боржомі” – до українського сиру. Тепер забороняють вже і їжу духовну – пісні українців і білорусів, яких ще зовсім недавно брехливо називали “братами”…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру