Зрадникові, який агітував за перехід у неіснуючі “збройні сили Криму”, українські морпіхи у Феодосії відповіли гаслом “Слава морській піхоті!”

Дата: 03.03.2014
Автор:

На умовляння громадянина Березовського “приєднатися до збройних сил Криму” українські морпіхи у Феодосії відповіли відмовою та вигуками “Слава морській піхоті!” Про це “Козацькому краю” повідомили у РМЦ Міноборони України.

3 березня, у Феодосії відбулася розмова особового складу 1-го окремого батальйону морської піхоти ВМС Збройних Сил України з новопризначеним “прем’єр-міністром” Криму Сергієм Аксьоновим і відстороненим від виконання обов’язків за нездатність організувати управління військами в екстремальних умовах екс-командувачем Військово-Морських Сил ЗС України Денисом Березовським.

Названі особи прибули до Феодосії на вертольоті Мі-8 Чорноморського флоту Російської Федерації.

Морпіхи спілкувалися з прибулими через металеві ворота на в’їзді до військової частини – на територію батальйону Сергія Аксьонова і Дениса Березовського українські військові не впустили.

Командування та військовослужбовці батальйону висловили впевненість у правомірності своїх дій, підтвердили вірність Військовій присязі на вірність українському народові та відмовилися розглядати висловлену Березовським пропозицію приєднатися до неіснуючих “збройних сил Криму”.

Спілкування з “гостями” українські морські піхотинці завершили вигуками “Слава морській піхоті!”

Особовий склад 1-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗС України продовжує контролювати територію військової частини та виконувати поставлені завдання.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру