Генсек НАТО закликав українську армію не втручатися в політичний конфлікт

Дата: 31.01.2014
Автор:

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен закликав українських військових залишатися нейтральними в ситуації, що склалася в країні.

Про це він написав у своєму Twitter.

“Українські військові вельми шановані й повинні залишатися нейтральним. Я продовжую стежити за розвитком подій із занепокоєнням”, – написав Расмуссен.

При цьому він висловив стурбованість спробами залучити військових до протистояння в країні.

“Схвалюю скасування українського антипротестного законодавства, але дуже стурбований у зв’язку зі спробами залучити військових в кризу”, – додав політик.

Нагадаємо, Міноборони оприлюднило на своєму сайті повідомлення, у якому військовослужбовці та працівники Збройних сил України закликають президента Віктора Януковича вжити невідкладних заходів для стабілізації ситуації в країні.

“Висловлюючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу і працюють в апараті Міністерства оборони України, закликали верховного головнокомандувача в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві”, – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

www.tvi.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру