Регіонал Добкін пропонує владі “евакуюватися” з Києва до Харкова

Дата: 21.12.2013
Автор:

"Вождь" Харківщини Добкін готовий прихистити уряд Азарова у себе в місті

Губернатор Харківської області, регіонал Михайло Добкін закликав позбавити Київ статусу столиці. З таким закликом він виступив у своєму Твіттері.

«Опитування: кияни підтримують акції на майдані . Значить і розруху підтримують. Треба переносити столицю в Харків , як 19 грудня 1919 » , – написав чиновник , інформує еizvestia.com .

Харків був столицею України в радянські часи. 19 грудня 1919 року – день, про який згадує чиновник – прихильники союзу з Москвою, після втечі з Києва, де зазнали краху, знайшли прихисток у Харкові, поближче до кордонів з Росією. Цим статусом місто користувалося з 1919 по 1934 роки , потім столицю повернули в Київ .

Михайло Добкін , який представляє правлячу Партію регіонів , неодноразово зі зневагою висловлювався про прихильників опозиції , які проводять акції протесту. Після того , як націоналісти знесли в Києві пам’ятник Володимиру Леніну , губернатор оголосив про збір коштів на його відновлення . Від себе особисто він пообіцяв заплатити 50 тисяч гривень.

Добкін займає пост губернатора з 2010 року. Широку популярність за межами України він отримав в 2007 році. В інтернет тоді потрапило відео , на якому Добкін (тоді ще мер Харкова ) за участю свого близького знайомого, секретаря міськради Геннадія Кернеса намагається записати відеозвернення до виборців . Запис ряснів ненормативною лексикою…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру