Чергова “вода” від Кісєльова: російський телеканал знову фальсифікує сюжети про Євромайдан

Дата: 09.12.2013
Автор:

Російський телеканал “Росія 1″ у програмі “Вєсті нєдели” з Дмітрієм Кісєльовим свідомо фальсифікує хронологію подій в Україні.

Так, він показав сюжет про останні події в Україні, в якому сутички під Адміністрацією президента поставили перед розгоном Євромайдану

“Спочатку міліцію жорстко провокували, калічили і душили газом (відеоряд сутичок біля АП 1 грудня – ред.), а потім лідери протестів закликали на Майдан бідних студентів і цинічно залишили їх там без будь-якого захисту, як жертву передбаченою політтехнологією (кадри з розгону Євромайдану 30 листопада- ред.). За сценарієм потрібна кров”, – розповів Кісєльов, слова якого наводить Тиждень.

Він наголосив, що “передісторії крові, яка пролилась, на світових екранах немає”.

“Добре зрежисовано, а якщо так, насмілюся припустити, що на світових екранах – спільна постановка з Заходом. У кіно це зветься копродукція….Не важливо, що сталося, важливо, як показати. Ну і ось показують кров на Майдані без передісторії, а потім самі ж на цю картинку і посилаються”, – додав Кисельов.

Крім того, у своєму сюжеті Кисельова показане відео, зроблене з будівлі Адміністрації президента.

При цьому не відомо, яким чином оператор телеканалу Росія-1 зміг потрапити у будівлю адміністрації президента, та ще і крізь численні кордони Беркуту та міліції.

www.pravda.ck.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру