Російські телевізійники натхненно брешуть про “обідраний” Євромайдан, на якому – “всєго нєсколько сотєн чєлавєк с западних рєгіонов”

Дата: 08.12.2013
Автор:

В ефір російського телеканалу “Росія” вийшов сюжет про події на Євромайдані у Києві: глядачам показали “обдерті” будні мітингувальників і штурм адміністрації президента “штурмовиками – провокаторами”, яких видали за активістів з Майдану.

Так, ведучий Дмитро Кисельов розповідає про “диких” євроінтеграторів, їхні будні на Майдані, приготування їжі (у загальних котлах, “блюдо для гурманів – шматки сала на розпеченій іржавій діжці”), “системі опалення” (вогнищах у діжках), ночівлях у КМДА (“втомлені штурмовики – прапороносці, європейський стяг, намотаний на риболовну вудку, а в очах – порожнеча і переляк”), “обмундируванні” для участі в “сутичках з правоохоронцями” – з туристичної пінки і скотча.

Підготовку активістів на Михайлівській площі до можливого розгону “Беркутом” Кисельов називає “древньоафриканським військовим порядком”, а грейдер під адміністрацією президента, на якому провокатори штурмували “Беркут” – “бойовим слоном”, від “бивнів” якого постраждали правоохоронці.

У сюжет увійшов і кадр з-під АП “штурмовика” з металевим ціпком.

“Знімок зроблений в ході спроби штурму будівлі АП, ще до того, як протестуючих на Майдані взялися розганяти”, – зазначив Кисельов.

“Якби сталося таке в Америці, хлопця з ланцюгом пристрелили б на місці. А для Києва, виходить, такий стан речей – “добре”, чи що?”, – зазначає ведучий.

Як відомо, сутички з “Беркутом”, внаслідок яких постраждало не менше 200 мітингувальників і в т.ч. близько 40 журналістів, відбулися після силового розгону Євромайдану.

До побрехеньок телеканалу “Росія” підключилися телевізійники “Пєрвого канала” РФ: сьогодні, 8 грудня, вони, не червоніючи, говорили про мільйон протестувальників Євромайдану, що їх там – всього “нєсколько сотєн”, причому люди – “с западних рєгіонов Украіни”, а “накал на Майданє сходіт на нєт”. Цікаво, ця примітивна брехня, яка в Україні викликає лише зневагу і огиду, хоча б заспокоює переляк господарів російських “журналістів”?

За матеріалами “Української правди”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру