Перемігши команди Росії і Німеччини, українські біатлоністки отримали золото чемпіонату світу і скандували: “За Майдан!”

Дата: 07.12.2013
Автор:

Під час нагородження українські біатлоністки, які здобули “золото” на етапі кубка світу з біатлону в Хохфільцені (Австрія), кричали “За Майдан!”, а їхні прихильники вигукували “Молодці!” та “Слава Україні!”.

На етапі Кубку світу з біатлону в австрійському Хохфільцені українські спортсменки здобули впевнену перемогу, залишивши на фініші конкурентів у хвилині позаду.
Протягом всієї гонки наші біатлоністки лідирували. Вирішальною стала стрільба на шостому вогневому рубежі. Тут одразу три помилки допустила представниця збірної Росії Катерина Шумілова, а спортсменка збірної Німеччини Франциска Хільдебранд і зовсім змушена була подолати штрафне коло, так і не закривши одну мішень. У результаті, після цього етапу українки випереджали найближчих переслідувачів – росіянок – на 20 секунд, а німкень – на 40.

Українські біатлоністки: Юлія Джима, Валентина і Віта Симеренки, Олена Підгрушна, з національним прапором із написом “Разом до перемоги!” і побажаннями вболівальників з 26 українських міст – Чернігів, Суми, Черкаси, Херсон, Полтава…

На останньому етапі ідеальну точність у поєднанні з високою швидкістю показала нинішня чемпіонка світу в спринті Олена Підгрушна, яка випередила в підсумковому протоколі найближчу суперницю із збірної Німеччини на 56 секунд.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру