Депутат-регіонал з українського Севастополя просить Путіна “согласовать ввєдєніє вааружонних сіл Рассійской Фєдєраціі”. Чи чує це СБУ?!

Дата: 02.12.2013
Автор:

Депутати кримського “парламенту” звернулися з відозвою до Януковича, щоб “єслі нужно – вводіл чрєзвичайноє положеніє в странє”. Проти цього проголосували тільки два депутати.

За словами лідера фракції Курултаю-Руху Рефата Чубарова, який теж виступив проти такого звернення, парламентська більшість виконала партійну вказівку «у дуже брутальний і небезпечний для кримського суспільства спосіб». Чубаров назвав головною небезпекою дезінтеграцію країни, яку провокують.

«Деякі мої колеги вступили на небезпечний шлях розхитування України. Над Україною дійсно є небезпека – небезпека територіальній цілісності. Багато з цих моїх колег не хочуть цього не тільки розуміти, але й сприяють тому, щоб Україна дезінтегрувалася», – заявив Рефат Чубаров.

"Міратворцев" РФ вже бачила Грузія - після того ця православна держава залишилася без частини своїх територій...

Схожу заяву в понеділок ухвалили і депутати Севастопольської міськради. Але тут більше уваги привернув публічний заклик члена фракції Партії регіонів Сергія Смольянінова до російського президента Володимира Путіна з проханням «надати військову та іншу допомогу братському народу, уряду і президенту України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму».

Депутат-регіонал також попросив Путіна «узгодити з урядом України введення на територію країни збройних сил Російської Федерації, для захисту від армії США та їхніх натовських агресорів». Автор розмістив цю петицію на одному із міських сайтів у неділю, а в понеділок цей текст виявився вже недоступним. Сергій Смольянінов пояснив у пресі, що сторінку він не видалив, а лише тимчасово заблокував на прохання керівництва міста.

 Ігор АРТЕМЕНКО – за матеріалами Радіо Свобода

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру