Лідеру “Родіни” висунуто підозру у вчиненні побиття людей за їх протест проти встановлення у Одесі пам’ятника цариці Катерині

Дата: 23.10.2013
Автор:

Ігор Марков

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що колишньому депутату Ігорю Маркову висунули підозру у вчинені хуліганства.
Як заявили у прес-службі МВС, йдеться про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам’ятника Катерині ІІ.

“Ігоря Маркова підозрюють в організації побиття учасників акції, а також безпосередньо у самому побитті громадян “, – сказано у повідомленні МВС.

У відомстві додали, що у вівторок, 22 жовтня, Ігорю Маркову вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

“Наразі його затримано. Підозрюваний буде доставлений до суду для обрання запобіжного заходу. Триває розслідування”, – додали у прес-службі МВС.

Агітпродукція політика Маркова завжди говорить сама за себе…

Раніше сайт Ігоря Маркова повідомив про затримання колишнього депутата під час допиту в будівлі обласного управління внутрішніх справ.

Адвокат Ігоря Маркова Олександр Казарновський назвав дії щодо колишнього депутата репресіями.

“Те, що відбувається зараз, це тиск на Маркова шляхом кримінального переслідування після того, як він заявив про створення нового політичного проекту”, – додав пан Казарновський.

Як повідомляє кореспондент ВВС Україна в Одесі, під Одеським управлінням внутрішніх справ зібралося близько сотні людей, серед яких депутати міської ради та журналісти.

Нагадаэмо: 12 вересня Вищий адміністративний суд зобов’язав Центральну виборчу комісію скасувати реєстрацію депутата Ігоря Маркова. Таким чином суд визнав доведеним факт фальсифікації результатів голосування на парламентських виборах у жовтні 2012 року в окрузі №133 в Одесі, де переможцем було визнано Маркова.

Ігор Марков очолює партію “Родіна”, реєстрація якої свого часу була скасована Мiнюстом після рекомендації СБУ, проте згодом поновлена. “Родіна” ніколи не приховувала курс на “максимальне зближення” з Росією. Тому й відбулося жорстоке побиття пікетувальників, які протестували проти встановлення у Одесі пам’ятника російській цариці Катерині, яка Запорозьку Січ зруйнувала…

За матеріалами www.bbc.co.uk

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру