Офіцери ЗС України, залучені до військових навчань у Німеччині, проходять сертифікаційний курс НАТО

Дата: 25.09.2013
Автор:

Українські офіцери-зв’язківці в Німеччині беруть участь у міжнародних навчаннях “Комбайнд Ендевор – 2013” – про це “Козацькому краю” повідомляють у РМЦ Міноборони України.

На базі об’єднаного симуляційного центру Європейського командування США поблизу міста Графенвер (Німеччина) триває багатонаціональне навчання підрозділів військ зв’язку “Комбайнд Ендевор – 2013” за участю військовослужбовців 37 країн світу, в якому, під керівництвом полковника Іллі Михайлова, беруть участь і військовослужбовці Збройних Сил України.

Українські військові представлені командним пунктом аеромобільної бригади у складі багатонаціонального об’єднання та командним пунктом аеромобільного батальйону у складі багатонаціональної бригади. У навчанні також беруть участь віддалені підрозділи на території України у складі двох кораблів, двох командно-спостережних пунктів аеромобільних рот та штабів Повітряних Сил та Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Українські офіцери залучені до багатонаціонального штабу керівництва навчання “Комбайнд Ендевор – 2013”, який імітує роботу штабу Об’єднаних Коаліційних Сил, також беруть участь у семінарі “Сайбер Ендевор”, де розглядаються тенденції кібербезпеки провідних країн світу, актуальні питання щодо захисту сучасних інформаційно-телекомунікаційних систем від кібератак, прогнозування та управління ризиками (вразливості) інформаційно-телекомунікаційних систем, крім того офіцери проходять сертифікаційний курс НАТО та беруть участь у семінарі з частотного менеджменту “Фенікс Ендевор”.

Завершаться багатонаціональні навчання військ зв’язку “Комбайнд Ендевор – 2013” 27 вересня.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру