“Звєзда під майонезом”: у Києві оперну солістку, яка назвала україномовні школи “бидлячими”, щедро обляпали майонезом

Дата: 07.09.2013
Автор:

Оперну співачку Катерину Абдулліну, яка назвала дітей україномовних шкіл бидлом, закидали майонезом біля будівлі Національної опери.

Це сталося під час зйомки інтерв’ю зі співачкою. За попередньою інформацією, це зробили активісти організації Братство.

“Ай-ай-ай! Щойно якісь хулігани, ніби з Братства, закидали майонезом оперну співачку Катерину Абдулліну, яка назвала українську школу та українську культуру “бидлячою”. Кажуть, стався цей інцидент, коли нещасна давала інтерв’ю біля Національної опери. Яка “печалька!”, – написав на своїй сторінці у Facebook один із активістів Братства Віталій Чорний.

Нагадаємо, солістка Національної опери України Катерина Абдулліна вкрай нешанобливо висловилася на адресу дітей україномовних шкіл та їхніх батьків.

Зокрема, в соціальній мережі Facebook співачка повідомила, що віддала свою доньку в російськомовну гімназію. Як зазначила Абдулліна, вона рада, що її дитина “навчається серед морально здорових дітей”.

Нижче ми наводимо цитату Абдулінної без купюр і змін.

Солістка опери Абдулліна. Тепер вже колишня – бо у Національній опері чітко заявили, що з нею ніхто й на сцену не вийде…

“Отдала своего ребенка в русскую гимназию и еще ни разу не пожалела. Все предметы по русски (пунктуація теж наводиться без правок – Корр.) все предельно ясно и понятно. А больше всего понравилась торжественная линейка, я даже плакала. По русски очень красиво говорили старшеклассники. Пели и читали стихи. Да вобщем то контингент родителей и детей резко отличается от украинских школ. В первом классе 3 раза в неделю укр. мова, и выпускники гимназии разговаривают на ней куда лучше чем выпускники укр. школ. Я рада, что моя дочь учится среди морально здоровых детей. А не среди быдла”, – написала Абдулліна.

За матеріалами: Корреспондент.netІнформатор

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру