Україні більше не потрібна Росія для будівництва Ан-70. Українські авіабудівники вважають російських урядовців некомпетентними…

Дата: 31.08.2013
Автор:

В Україні не проти виходу РФ з проекту Ан -70.
Президент – генеральний конструктор “Антонова ” Дмитро Ківа звинуватив віце -прем’єра РФ Дмитра Рогозіна в некомпетентності .
“Я чув в пресі заяву віце -прем’єра РФ Дмитра Рогозіна , що Ан -70 – ” віртуальний ” літак і що він конкурент Іл -76 Я думаю , що так можуть заявляти тільки некомпетентні люди. » , – Цитує Ківу видання AEX.RU
На його думку , Іл -76 не може вважатися конкурентом Ан -70 , оскільки нездатний виконувати те , що може український літак. Зокрема , мова йде про посадку на короткі грунтові аеродроми і перевезення всіх основних видів озброєнь і військової техніки. ” Ось ці завдання Іл -76 не може вирішити . Тому він йому не конкурент! Я вже не кажу про такі речі , як витрата палива. На Іл -76 часова витрата близько 8 тонн , а на Ан -70 всього 4,4 тонни на годину “, – підкреслив Ківа.
Він додав , що не проти, щоб Росія вийшла з цього проекту. “Тим , хто думає , що якщо Росія вийде з проекту Ан -70, це буде нам на шкоду, то він помиляється. З моєї точки зору , це Росії буде на шкоду. Більше того, ми, не проти , щоб Росія вийшла з цієї програми. Є сьогодні два виробники не з Росії , які готові запустити у себе виробництво цього літака і готові виділити гроші. Є такі багаті компанії та країни”, – додав він.
Нагадаємо , минулого тижня Рогозін заявив , що Росія може відмовитися від співпраці з Україною в рамках спільних проектів в авіабудуванні , таких як Ан -124 ” Руслан” і Ан -70.
«Інфо Online»

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру