СБУ має визначити відповідальність російського актора, який образив кримських татар і Україну

Дата: 24.08.2013
Автор:

Служба безпеки України має притягнути російського актора Олексія Паніна до кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Таке звернення до СБУ направив депутат від “Свободи” Ігор Швайка, якого цитує прес-служба Харківської облорганізації партії.
“Реакція СБУ повинна бути миттєвою та безкомпромісною. Жодна особа, незалежно від статусу чи популярності, не має права дозволяти собі таких зневажливих висловів”, – зазначив він.
“Крим – це Україна, а кримські татари, так само як і мільйони етнічних українців, стали жертвами комуністичного режиму, депортацій та розстрілів, про які з таким схваленням дозволяє собі говорити ця особа”, – прокоментував своє звернення Швайка.
Раніше Панін потрапив у ДТП в Алушті, після якої грубо спілкувався з водієм іншого автомобіля – татарином, а також бив його.
Пізніше Панін зробив ще низку скандальних заяв про татар і те, що Крим – не Україна.
Після всього цього Панін вибачився перед татарами. Однак вони його не вибачили і вимагали припинити гастролі російського актора в Криму.
Відтак, спектакль “За двома зайцями”, у якому одну з ролей мав зіграти Олексій Панін, пройшов у Євпаторії без участі скандального актора – його “зняли” з вистави. Тепер татарський Меджліс вимагає узагалі заборонити в”їзд в Україну акторові, який не дружить зі злоровим глуздом.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру