Українські танки “підуть” на Мексику

Дата: 19.06.2013
Автор:

Україна готова поглиблювати військово-технічне співробітництво з Мексикою і пропонує придбати бронетранспортери БТР-3Е1 і БТР-4, танки “Оплот” і “Булат”.

Про це заявив генеральний директор “Укроборонпрому” Сергій Громов під час зустрічі з директором представництва компанії Pro Mexicо(Мексика) в європейських країнах Ервіном Фелдаусом, передає “УНІАН“.

“Ми готові запропонувати Мексиці бронетранспортери БТР-3Е1 і БТР-4, танки “Оплот” і “Булат” , високоточну зброю та іншу продукцію, яка відповідає найвищим світовим стандартам. Підприємства Концерну виробляють агрегати для авіаційної техніки, яка експлуатується в Мексиці. Ми готові брати участь в її ремонті та модернізації”, – заявив Громов.

Він підкреслив три головні акценти у військово-технічному співробітництві між Україною і Мексикою.

“По-перше, це наша участь в ремонті та модернізації мексиканської авіаційної техніки виробництва СРСР. По-друге, посилення двосторонньої кооперації у виробництві високоточної зброї. По-третє, залучення підприємств Концерну, як виробників вузлів і агрегатів, для реалізації масштабних експортних контрактів Мексики”, – сказав Громов.

Мексиканська сторона, повідомляють у прес-службі, висловила зацікавленість у поглибленні міжнародної кооперації з підприємствами “Укроборонпрому”.

За словами Фелдауса, його компанія зацікавлена в розміщенні виробництва окремих вузлів для мексиканської військової техніки на підприємствах Концерну.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру