Українцю! «Бандерштат» чекає на тебе з хлібом-сіллю і піснями!

Дата: 14.06.2013
Автор:

Хедлайнерами цьогорічного фестивалю українського духу «Бандерштат 2013» стануть легендарні українські рок-гурти – культовий «Скрябін» та не менш відомий, драйвовий і ліричний «Тартак». Свої виступи на фестивалі у Луцьку вони уже підтвердили. Повний список учасників буде оголошений наступного місяця.

Гурт «Скрябін» вперше виступить на фестивалі «Бандерштат». На заході команда обіцяє виконати пісні як зі «старого», так і з «нового» періоду.

А ось Сашко Положинський та його «Тартак» уже давно стали друзями «Бандерштату». Так, гурт уже двічі був хедлайнером фестивалю. Крім того, сам Сашко Положинський два роки поспіль виступав на гутірках «Бандерштату».

Нагадаємо, що фестиваль «Бандерштат» цього року відбудеться уже всьоме, 3-4 серпня у центральному парку Луцька.

Народний депутат України, голова Мистецького об’єднання «Остання Барикада» Олесь Доній та відомий український видавець, письменник, публіцист і громадський діяч Дмитро Капранов через інтернет-мережу вже звернулися до українців з відеозапрошеннями на фестиваль.
«Добрі справи не грішно рекламувати, тому я з великою приємністю запрошую всіх 3-4 серпня завітати на фестиваль українського опору «Бандерштат», – говорить, зокрема, Олесь Доній. І зазначає, що намагається щорічно брати участь у «Бандерштаті», бо «там люди обмінюються українською енергетикою». До слова, Олесь Доній уже три роки поспіль бере участь у фестивалі в якості лектора на гутірковій сцені.

Редакція “Козацького краю” з приємністю погоджується  підтримати Всеукраїнський фестиваль “Бандерштат-2013″ у статусі інформаційного партнера – відповідну пропозицію ми днями отримали від організаторів фестивалю. Наша газета завжди вітає заходи, що мають справжній український дух і відроджують в українцях гордість за свою націю!

Слава Україні!

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру