«Rock’N’Січ» під слоганом: «Честь і воля. Сила і любов»

Дата: 10.06.2013
Автор:

«Rock’N’Січ» -україно-шведський рок фестиваль під відкритим небом, який, як дійсно справжня Січ розкинувся на острові. Під слоганом: «Честь і воля. Сила і любов» розносилося дійство на  всі береги міста Києва. Тут і іноземні гості-шведи дали відчути присмак якісного року, так і українські гурти підкреслили, що ми таки можемо: оригінально, сильно, роково.

Два дні Труханів острів  здригався, гримотів  від голосних басів. Серед найбільш очікуваних виступів, були: Pain (шведи), Воплі Відоплясова, Крихітка, Тартак, Бумбокс, Кому Вниз та ін.

Драйвовий романтичний рок’н’ролл від Крихітки, патріотичне і запальне звернення до думаючого покоління Тартака, який відвів душу, виконуючи, пісні, які  рідко можна почути на великих концертах – все це в цілому визначило фестиваль, як дійсно варте уваги дійство.«Слава Україні! – Героям слава!» – слова, які гучно лунали з натовпу під час виступу  українського гурту.

А нам тепер залишилося чекати «Трипільске коло»- ще один фестиваль української музики в Києві, де можна буде відчути той національний запал.

Тасія ТЕС

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру