В Україні все менше людей шкодує, що розвалився СРСР

Дата: 05.06.2013
Автор:

44% громадян України не шкодують про розпад Радянського Союзу в 1991 році.

У той же час 41% – шкодують. Але два роки тому шкодували більше. Разом із кількістю старих людей зменшується і кількість прихильників СРСР.

Чверть прихильників “Батьківщини” теж шкодує за Союзом. Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою “Рейтинг”, пише “Інтерфакс-Україна”.
Примітно, що серед прихильників КПУ 9% не шкодують про розпад СРСР (81% шкодують), а серед прихильників “Свободи” картина протилежна: про розпад СРСР жалкують 5% опитаних, а 87% не шкодують.
Про розпад СРСР також шкодують 58% прихильників Партії регіонів, 26% прихильників “Батьківщини” і 21% прихильників “УДАРу” (не шкодують – 28%, 60% і 65% відповідно).
“Порівняно з попереднім дослідженням, проведеним наприкінці 2010 року, кількість тих, хто жалкує про розпад СРСР, зменшилася з 46 до 41%, а тих, хто не жалкує навпаки зросла з 36 до 44%”, – наголошується в звіті “Рейтингу”.
“Таким чином, за останні 2,5 року ностальгія за СРСР зменшилася, що пов’язано, в першу чергу, з демографічними змінами, оскільки найбільшими прихильниками СРСР залишаються літні люди …”, – вважають у “Рейтингу”.

www.istpravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру