Вершина нахабства: в українському Севастополі чужинський “ахвицер” розглагольствував про те, як би Україну “прінудіть к міру”

Дата: 12.05.2013
Автор:

Росія повинна провести “операцію з примусу України до дружби”. Про це на круглому столі в Севастополі, присвяченому кризі російського руху в Криму, заявив капітан 1 рангу Чорноморського флоту Сергій Горбачов, військовий журналіст і політолог.

“В жодному разі не торкаючись суверенітету України, Москва повинна провести операцію з примусу України до дружби. Грузію ми бачили. А поки що “Газпром” у нас займається одним, інші організації – іншим. Повинен бути полководець, план, тактика, стратегія. На ділі ж все виходить на рівні хороших, але незначних справ – начебто твори з російської мови, роздача Георгіївських стрічок”, – сказав офіцер, пише Новий регіон.

На думку офіцера, сьогодні Москва приділяє надзвичайно мало уваги Севастополю.

“Пішов Лужков – і все закінчилося. Прийшов Сердюков – скоротив до мінімуму культурно-гуманітарну сферу. У 1993 році не було на площі Нахімова куди яблуку впасти, зараз на мітинг в кращому випадку виходить близько 100 осіб. Немає мети, вона не визначена, немає завдань. Потрібно визнати, що проблема флотська не вирішена – щось хитнеться в Києві, і знову патрулі будуть зупиняти моряків ЧФ на вулицях Севастополя, а ДАІ – російські БТРи. Все це цілком реально”, – наголосив Горбачов.

“Проросійські сили повинні зосереджуватися не на російській мові, а на прийнятті закону про статус Севастополя, щоб севастопольці самі обирали свого мера”, – вважає військовий.

Також під час круглого столу обговорили створення руху на підтримку союзу Росії, України та Білорусі, який би тиснув на ПР.

www.zaxid.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру