Експерт піймав губернатора на відсутності елементарних знань про ОУН, яку той зібрався “засудити”

Дата: 29.04.2013
Автор:

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін не знає історії України. Про це в ефірі каналу ICTV заявив політолог Олексій Гарань.

Зокрема, експерт спіймав Добкіна на незнанні біографії першого голови Організації українських націоналістів (ОУН) Євгена Коновальця.

“Ви сказали, що Коновалець причетний до подій під час війни. Хотів би просто сказати, що пан Коновалець, який дійсно був провідником ОУН, був вбитий до війни радянським агентом за наказом Сталіна”, – зазначив Гарань.

Як наслідок, він звинуватив Добкіна в незнанні історії.

“Це говорить про те, що пан Добкін історії не знає. Я думаю, що він книжок на цю тему не читав, він не володіє фактами, і далі немає про що говорити”, – підкреслив політолог.

Нагадаємо, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін раніше заявив, що має намір звернутися до Сейму Польщі з пропозицією скласти список прихильників ідей ОУН-УПА і заборонити їм в’їзд до Євросоюзу.

Слід зазначити, що Євген Коновалець загинув у Роттердамі (Голландія) в результаті спецоперації, проведеної органами НКВС СРСР 23 травня 1938 року.

 Gazeta.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру