Депутати Верховної Ради, незалежно від партійності, одностайні у необхідності заборонити Урганту з’являтися в Україні

Дата: 24.04.2013
Автор:

Недолугі "жарти" Урганта про Україну викликали хвилю насмішок над ним самим навіть на російському Інтернет-просторі

Представники майже всіх політичних партій у Верховній Раді підписалися під документом про заборону в’їзду в Україну російського телеведучого Івана Урганта після невдалого жарту в ефірі, повідомив нардеп від ВО “Свобода” Ігор Мірошниченко.

“Депутатське звернення ми вже скерували до СБУ, МВС, прокуратури, Митної служби, міграційної служби. Відповідно, під ним підписалися представники різних фракцій. Зокрема, “Свободи”, “Батьківщини”, УДАРу, а також Партії регіонів. Причому серед регіоналів підписалися одіозні, на мій погляд, депутати. Це Олена Бондаренко, яка є поміченою в постійних українофобських висловлюваннях, але навіть вона вважає, що за такі “жарти” Урганту слід заборонити в’їзд в Україну”, – заявив він Gazeta.ua.

Серед інших представників ПР під документом підписалися Євген Мураєв, Олександр Волков та Юхим Звягільський, від позафракційних – Анжеліка Лабунська та Сергій Міщенко. Мірошниченко наголосив, що не ставив за мету зібрати якнайбільше підписів, а зібрав підписи від кількох представників різних партій.

“Якщо держава піклується про державні інтереси, національну честь і гідність, а вона повинна це робити, то, безумовно, Урганту варто було б заборонити в’їзд в Україну. Тепер це залежить від тих служб, до яких ми звернулися. Але зрозуміло, хто у нас приймає всі рішення. В Україні всі рішення приймає Янукович на Банковій. Як дадуть команду, так і буде”, – упевнений народний обранець.
За його словами, представник Глави держави Юрій Мірошниченко не поставив свій підпис, але висловив підтримку ініціативі.

Як повідомлялося 17 квітня, Ігор Мірошниченко почав збір підписів народних депутатів під зверненням до центральних органів влади про заборону в’їзду в Україну російському телеведучому Івану Урганту.

Нагадаємо, що жарт відомого російського телеведучого, шоумена Івана Урганта в ефірі кулінарної телепередачі “Смак” викликав хвилю критики в Україні. “Я порубав зелень, як червоний комісар мешканців українського села”, – заявив Ургант під час приготування страви.

За матерiалами: Gazeta.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру