У гайдамацькій Умані зберуться байкери – козаки ХХІ століття

Дата: 28.02.2013
Автор:

18-21 липня в Умані відбудеться традиційний байкерський зліт «П’ять доріг. Всі дороги ведуть в Умань». Організатори обіцяють: зліт пройде «по-українськи». Традиційні українські костюми та зачіски користуватимуться в місті в ці дні шаленою популярністю, кажуть організатори. Особливим буде і меню. Окрім традиційної байкерської горілки, сидру та кефіру справні кухарі наварять півтони борщу та засолять кілька сотень кілограмів справжнього українського сала.

– Святкуватимемо першу п’ятирічку, – розповідає один із організаторів байк-шоу-2013 Володимир Гамалиця. — Зліт пройде в українському стилі. Мета зльоту — на батьківщині гайдамаків зібрати козаків ХХІ століття. Тих, у кого зараз уже сталеві коні. Очікуємо, що на ювілейний зліт приїдуть зберуться гості із не лише з України, а й із закордону. Тільки мотоциклів буде понад 2000.

Зліт пройде, як завжди, на території колишнього дитячого табору, розташованого в Білогрудівському лісі поблизу Умані. Традиційною буде байкарська колона та екскурсії по визначним місцям Уманщини Гостям байкерфесту покажуть всі найцікавіші пам’ятки історії та культури міста та його околиць. Увечері на гостей чекатиме вогнище, басейн, конкурси та українська дискотека. Детальніша програма зльоту з’явиться вже за кілька місяців.

www.uman.info

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру