На знак протесту проти утисків свободи Інтернету в Україні хакери “зламали” сайт юридичного відомства

Дата: 06.02.2013
Автор:

Офіційний сайт Головного управління юстиції у Київській області Міністерства юстиції України зазнав нападу хакерів.

Ще в першій половині дня на сторінці відомства з’явився текст такого змісту: “Лавринович, давай до побачення! Даний ресурс благополучно припинив своє існування в знак протесту проти спроби рейдерського захоплення Інтернет партії в Україні. Будь-які подальші наміри на свободу Інтернету в Україні будуть супроводжуватися агресивними атаками на основні веб-бандитські ресурси української влади”.

Також в повідомленні хакерів є вимога “повернення всіх юридичних прав Інтернет партії України, та повного припинення її юридичного переслідування, в іншому випадку ми кинемо на казенні веб-ресурси всю нашу технологічну міць. Ex.Ua здаватиметься владі травневим ранком”.

Підписано звернення “Східно-європейським крилом групи Анонімус”.

Якщо зайти на сайт прямо зараз, то на ньому буде повідомлення: “Cайт перевищує межу навантаження на процесор придбаного тарифного плану хостингу”.

Нагадаємо, що 31 січня МВС України заявило про закриття найбільшого в країні файлообмінника – EX.ua. Силовики аргументували свої дії порушенням прав інтелектуальної власності, посилаючись на звернення таких компаній як Adobe Systems Inc. і Graphisoft. Однак, представники EX.ua звинувачення спростовують. МВС таки провело паралелі між закриттям українського ресурсу і скандалом навколо американського файлообмінника Megaupload.com.

Як повідомлялося, тоді час від часу переставав працювати сайт МВС. Пізніше стало відомо, що сайт Президента України Віктора Януковича також працював з перебоями.

За матерiалами: Корреспондент.biz

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру