“Наші в Раші” – під контролем епатажної черкащанки

Дата: 04.11.2012
Автор:

Черкащанка Ірена Карпа, відома письменниця та співачка, яка стала ведучою програми “Нового” каналу «Наші в Раші»,  повернувшись з чергових зйомок у Москві, перед журналістською аудиторією не могла стримати емоцій. Дослідивши, як живуть у Росії ті “зірки” шоу-бізнесу, які залишили Україну, Ірена тільки щиро поспівчувала їм.

“Телекритика” з посиланням на “Україну молоду” цитує Карпу: «Побувавши у Росії, розумієш, що живеш у Європі. Дивишся на вас, як класно вдягаєтесь… Там начебто «бабла» більше, але люди реально не вміють вдягатися. Хто був з нами у цій поїздці, підтвердить: їхні магазини подібні на музеї. Там такий жах! Можна медитувати, відриваючи стрази від якоїсь сукні… Я дуже рада, що повернулася!» Далі Ірена почала демонструвати, як вимовою слів «паляниця» та «готель» тестує росіян. Таке найпростіше «копання» допомагає їй безпомилково ідентифікувати українців, які подалися у російський шоу-біз.

Проект, до якого стала причетною, епатажна письменниця характеризує як веселе шоу. «Зірок шоу-бізнесу ми пробуємо показати не так, як це зазвичай робить жовта преса. Наразі ми поговорили з Анною Сєдаковою, Нікітою Джигурдою та Евеліною Бльоданс, яка вчора нарізала сало товстіше, ніж хліб. (Ось воно свідчення зірковості). Спочатку здається, що ці люди – поп-пєвічки, надуті губки». Але, виявляється, їм притаманні нормальні людські риси. Із Сєдаковою я б ще зу­стрілася і просто випила кави».

Нагадаємо: проект “Нового” каналу “Наші в Раші” стартував у вересні нинішнього року. За результатами кастингу телеведучою проекту стала епатажна письменниця і співачка родом з Черкас Ірена Карпа. Відзняті нею програми розповідають про вихідців з України, які стали зірками шоу-бізнесу у далекій російській Москві.

Ігор АРТЕМЕНКО – за матеріалами інтернет-видань

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру