Чигиринські боксерки відзначилися на чемпіонаті України і вирушать на чемпіонат світу в Китаї

Дата: 15.02.2012
Автор:

Тріумфальною перемогою обернулася поїздка до Вінниці чигиринських дівчат-боксерок. Вони повернулися з цілою низкою медалей з чемпіонату України, який водночас був відбірковим для чемпіонату світу в Китаї. 

Під наставництвом заслуженого тренера України Андрія Мальованого та тренерів О.Павленка і А.Головка дівчата з Чигирина буквально «вибили» перемогу у своїх суперниць. Донька Андрія Мальованого, 16-річна Марина Мальована (57 кг) здобула золоту медаль у своїй ваговій категорії – тепер вона вже шестикратна чемпіонка України. У трьох інших категоріях перемогли ще три чигиринки: у Маслак Аліни та Сивоконь Любові – треті місця, у Капші Альни – перше. Добрий результат показала і Дерев’янко Ірина (64 кг) – V місце. У загальному підсумку команда Черкащини здобула І місце серед 18 команд-учасниць. У кращих боксером попереду – чемпіонат світу в Китаї, який пройде вже в травні-червні цього року.

Того ж дня дорослі змагалися і дорослі боксери – старші 18 років. Серед тих, хто відзначився – ще дві наші землячки, Ніка Микитенко (51 кг) та Інга Троян (57 кг). У обох – треті місця у своїй ваговій категорії. В загальному підсумку у «змаганні дорослих» Черкащина – на четвертій позиції серед 20 областей-учасниць.


Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру